GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES
Algemene verkoopsvoorwaarden

Artikel 1: Toepassingsgebied

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die op de website www.herbiola.be worden geplaatst. Deze verkoopvoorwaarden kunnen te allen tijde worden gewijzigd. In geval van wijziging zullen de algemene verkoopsvoorwaarden die van kracht zijn op de dag van de bestelling worden toegepast op elke bestelling.

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op de verkoop van producten die op de Site worden aangeboden. Ze zijn systematisch toegankelijk op de huidige Site door de koper op het moment van de registratie van de bestelling.
Het plaatsen van een bestelling impliceert dus dat de koper zich aan deze algemene verkoopsvoorwaarden houdt, met uitsluiting van alle andere voorwaarden.

Wordt beschouwd als verkoper, de in artikel 2 genoemde persoon.
De in artikel 3 genoemde persoon wordt als klant beschouwd.

Artikel 2: de verkoper

Commerciële naam : Herbiola

Antoine Labarrestraat 1050 België
T : +32 (0) 498025031055
Brussel - BTW BE 0666.903.011

Artikel 3: de klant

De klant is de natuurlijke of rechtspersoon die een bestelling plaatst binnen de site www.herbiola.be. De aankoop van een product via deze site impliceert een onvoorwaardelijke aanvaarding door de klant van deze verkoopsvoorwaarden.

Artikel 4: de persoonlijke gegevens van de klant

In overeenstemming met de wet heeft de klant het recht om zijn persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen. Eenmaal verbonden kan hij zijn gegevens corrigeren door naar de sectie "Mijn account" te gaan. De informatie van de klant is noodzakelijk voor het beheer van de bestellingen. Als de klant hier bij de registratie om heeft gevraagd, kunnen zijn gegevens worden gebruikt om aanbiedingen van onze handelspartners te ontvangen.

Herbiola past de verplichtingen toe van de wet van 11 december 1998 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. De klant heeft het recht op toegang tot, rectificatie en verwijdering van gegevens die op hem betrekking hebben, die hij of zij kan uitoefenen door een e-mail te sturen (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.),

Artikel 5: Bestelling

Vanaf het moment dat de koper zijn bestelling heeft geregistreerd, wordt hij geacht deze algemene verkoopsvoorwaarden, prijzen en beschrijvingen van bestelde producten bewust en zonder voorbehoud te hebben aanvaard. De bestelling wordt vervolgens verwerkt door de klantenservice.
HERBIOLA bevestigt de aanvaarding van de bestelling aan de klant op het door de klant opgegeven e-mailadres. De verkoop wordt pas afgesloten als de bestelling is bevestigd en de volledige prijs is ontvangen. Als het e-mailadres onjuist is, wordt de verkoop zonder nadere kennisgeving geannuleerd.

De uitvoering van de bestelling wordt uiterlijk binnen 3 werkdagen na de validatie van de betaling uitgevoerd.

De informatie die de koper tijdens de bestelling aangeeft, is bindend. In geval van foutieve of ontoereikende gegevens in de bewoordingen van de gegevens van de ontvanger kan de verkoper niet aansprakelijk worden gesteld voor de onmogelijkheid om het product te leveren.

Herbiola behoudt zich echter het recht voor om elke bestelling van een klant waarmee een betalingsachterstand bestaat of een geschil over de betaling van een eerdere bestelling, of om een andere legitieme reden met betrekking tot het abnormale karakter van de bestelling, te annuleren.

Artikel 6: beschikbaarheid van producten

Productaanbiedingen en prijzen zijn geldig zolang ze zichtbaar zijn op de site, binnen de grenzen van de beschikbare voorraden. Als sommige producten tijdelijk niet beschikbaar zijn tijdens de validatie van uw bestelling, zullen wij u zo snel mogelijk per e-mail of telefoon informeren en u uitnodigen om uw bestelling te wijzigen of te annuleren.

Artikel 7: aanbiedingen en prijzen

Promotieaanbiedingen zijn alleen geldig binnen de dubbele limiet van de geldigheidsduur van de betreffende aanbieding en de beschikbare voorraden.

De prijzen die op de Site staan, zijn aangegeven in euro's, inclusief alle belastingen, met uitzondering van de deelname aan de verzendkosten of de beschikbaarheid (zie Levering), en kunnen in de loop van het jaar worden gewijzigd, met dien verstande dat de bestelde producten worden gefactureerd tegen de prijzen die van kracht zijn op het moment van de registratie van de bestelling.
De producten blijven het volledige eigendom van Herbiola totdat Herbiola de volledige betaling heeft ontvangen.

Artikel 8: Betaling

Betaling is vereist op het moment van de bestelling.

Afhankelijk van uw bestelling kan Herbiola u één of meerdere van de volgende betaalmethoden aanbieden: PayPal of uitgestelde betaling via bankoverschrijving.
De betaling vindt plaats volgens de door de betreffende commerciële aanbieding toegestane betalingswijze.
Alle facturen zijn betaalbaar op het hoofdkantoor van Herbiola. Bij niet-betaling op de vervaldag wordt een herinneringsprocedure in gang gezet. De administratieve kosten van elke aanmaning worden van rechtswege en zonder voorafgaande kennisgeving aan de klant gefactureerd voor € 5,00.
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.