GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

De Herbiola-filosofie

 

Het was in 2017 dat het merk Herbiola werd geboren. Keltoum, gepassioneerd door natuurlijke cosmetica, creëert een online verkoopsite die exclusief gericht is op Belgische producten.

“Ik heb gemerkt dat er veel Belgische ambachtslieden zijn die natuurlijke producten van zeer hoge kwaliteit vervaardigen, en het idee kwam bij mij op om deze e-shop op te richten die alleen aan deze ambachtslieden is gewijd om hen kennis te laten maken met een groot publiek, zowel Belgisch als internationaal ”.

We willen met u de schoonheid van cosmetisch vakmanschap en de knowhow van onze vakmensen delen, met respect voor planetaire hulpbronnen en de dierlijke zaak.

Onze online winkel biedt een breed scala aan ethische en duurzame alledaagse producten die het milieu niet schaden: bamboe tandenborstels, herbruikbare make-up doekjes, stevige shampoos, isothermische flessen, handgemaakte zeep ...

 

Herbiola
 

 

Herbiola, gewoon weg huisvuil, weg verspilling en weg chemicaliën!

De natuurlijkheid en kwaliteit van onze diensten stellen u daarom in staat om voor uzelf en voor de planeet te zorgen.

Met onze selectie van volledig natuurlijke cosmetica, niet getest op dieren en voornamelijk veganistisch, hopen we u een moment van plezier en ontspanning te bieden gedurende de seizoenen.

U vindt op onze site een selectie van Belgische merken die volledige hygiënische verzorging bieden voor uw dagelijkse leven: koude verzeepte zepen op ambachtelijke wijze gemaakt, vaste cosmetica zoals make-up verwijderaars, balsems, shampoos, enz., Crèmes voor het gezicht en het lichaam, synergieën van biologische plantaardige oliën, deodorantbalsems, maar ook zero waste-accessoires zoals wasbare zakdoeken, bamboe bestek, volledig wasbare handdoeken en vele anderen!
  philosophie panier

 

Herbiola wil haar liefde voor de natuur en de voordelen ervan met u delen.

De samenstelling van de producten die wij aanbieden is te omschrijven als eenvoudig en transparant, maar vooral gezond voor uw gezondheid.

Onze producten zijn inderdaad vrij van parabenen, ftalaten of andere chemische stoffen. Bovendien wil onze gezinsstructuur focussen op een aspect van minimalistische consumptie.

Ons doel is om u natuurlijke producten aan te bieden, maar ook duurzaam.

Alleen cosmetische creaties die onze gezondheid en onze planeet respecteren.

Laten we stoppen met aarzelen en samen een ecologisch verantwoorde levensstijl aannemen die gunstig is voor onszelf en voor onze planeet.

Herbiola ondersteunt u graag in dit 100% Belgische en natuurlijke welzijnsproces.

 

philosophie savon

 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.