GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Kosten en levertijden
België 3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€(bpost)
Gratis vanaf 69€ aan aankopen met Mondial Relay en slechts 1,50€ met bpost.
Frankrijk, Luxemburg en Nederland 5,90€ (Mondial Estafette)
Gratis voor aankopen boven 99 euro!

 

Voorwaarden en levertijden

De artikelen worden verzonden, na ontvangst van uw betaling.

Wij bieden u de verzending van uw bestelling aan via de dienst Mondial Relay (België en internationaal) en per post (alleen in België, tenzij u een speciaal verzoek hebt).

Als u kiest voor Mondial Relay:( geldende prijzen en onder voorbehoud van verhoging van de service)

De prijs van de levering is 3,75€ in België en gratis voor aankopen boven 69€. Vanaf 5,90€ in Frankrijk en Luxemburg en vrij van 99€ aan aankopen en vanaf 9,90€ voor Duitsland en vrij van 150€ aan aankopen: Het pakket wordt afgeleverd bij een Relaispunt in de buurt van uw huis.

Als u kiest voor bpost, alleen voor België:

De prijs van de levering is 5,70€ (prijs van kracht en onderhevig aan verhoging door de postdienst) en 1,50€ vanaf 69 € van de aankopen.

De artikelen worden geleverd op het door u tijdens het bestelproces aangegeven afleveradres. Als de klant afwezig is, kan hij in zijn brievenbus het afleveringsbericht vinden en kan hij zijn pakje op het postkantoor van zijn gemeente terughalen.

Ongeacht de gekozen verzendmethode, zullen we zo snel mogelijk een link voorzien die u in staat stelt om de online levering van uw pakket te volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandelings- en verpakkingskosten en portokosten. Ze kunnen een vast deel en een variabel deel bevatten, afhankelijk van uw bestelling (gewicht van het pakket). Wij adviseren u om uw artikelen in één volgorde te groeperen. We kunnen niet twee verschillende bestellingen afzonderlijk plaatsen, en voor elk van deze bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. Speciale aandacht wordt besteed aan pakketten met kwetsbare producten.

Indien u de voorkeur geeft aan levering door Colissimo Extra met de vereiste handtekening, wordt er een extra kost aangerekend, dus gelieve ons te contacteren vooraleer deze methode te kiezen. Welke verzendingskeuze u ook maakt, wij geven u een link waarmee u uw pakket online kunt volgen.

De hoogte van de bijdrage in de verzendkosten wordt duidelijk vastgelegd tijdens het bestelproces en impliceert de volledige instemming van de klant.

Levertijd

De termijn voor het ontvangen van een bestelling voor België is 3 werkdagen (maandag tot vrijdag) en 3 tot 10 werkdagen buiten België. Deze leveringstermijnen zijn echter slechts indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die buiten onze controle vallen (stakingen, verlies van pakketten...).

In het geval van een langdurige vertraging in de levering, moet de klant dit zo snel mogelijk melden door contact op te nemen met Herbiola via het daartoe bestemde formulier door naar de rubriek "Contact" te gaan, helemaal onderaan de site.