GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Happy Colibri

Happy colibri

Elegantie en kwaliteit 100% Made in Belgium ...

Happy Colibri is ontstaan op initiatief van een jonge Belgische ondernemer uit Waals-Brabant. De uitdaging om naar zero waste te gaan, werd gelanceerd en het merk werd gecreëerd!
Het merk biedt hoogwaardige, wasbare doekjes, esthetisch en ethisch, zowel in de keuze van stoffen als in het ontwerp. Wasbare schijven voor het verwijderen van make-up, wasnetten en zakjes worden in België geproduceerd in bedrijven van de sociale economie (ETA) die mensen met een handicap in dienst hebben. Happy Colibri® levert zichzelf aan lokale en Europese leveranciers voor al zijn aankopen van grondstoffen die worden gebruikt bij de samenstelling van zijn afgewerkte producten. De leveranciers bezorgen de OEKO TEX-certificaten die garanderen dat textiel vrij is van chemicaliën voor het lichaam en het milieu.

Kit 10 bamboe make-up remover schijven + Pochon + Wasnet 20,00 € stuk In winkelmandje
Happy Colibri Kit 10 bamboe make-up remover schijven + Pochon + Wasnet Kit 10 bamboe make-up remover schijven + Pochon + Wasnet 380
Gelukkig kolibrie
Afmeting : diameter ongeveer 10,5 cm
Kleur : lichtroze
  • De zachte viscose van bamboe is dik en donzig. Het biedt een licht peelinggevoel met een hoog reinigingsvermogen . Melk en oliën zijn welkom. Vermijd hydrosolen en micellair water omdat viscose absorberend is.

  • Perfect voor het reinigen en verwijderen van make-up. Deze stof wordt ook aanbevolen voor de gecombineerde tot vette huid.

5 5 3
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.