GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Balanites-olie

Huile de Balanites
Belgium
PalmOilFree
Cruelfree
Vegan
Artisanat
100% Naturel
Promo15%
Zéro-déchet
Deze olie is 100% natuurlijk en wordt geproduceerd door de Tamneere-vereniging in Burkina Faso. Desert Date Oil (balanietolie) is een droge, vloeibare olie. Balanietenolie wordt ook wel woestijndadelolie genoemd. De woestijn dadelpalm is een doornige boom die voorkomt in tropisch Afrika. Deze boom p ...Lees meer

Balanites-olie

Balanietenolie is ook bekend als woestijndadelolie. De woestijn dadelpalm is een doornige boom die voorkomt in tropisch Afrika. Deze boom produceert dadels waarvan de pit wordt gekweekt om balanietolie te extraheren, die populair is in cosmetische producten voor het gezicht, lichaam en haar. Wat zijn de voordelen van balanitis-olie? Balanitis-olie heeft verzachtende, genezende, herstellende en voedende eigenschappen. Deze olie is droog, doordringend en zacht. Het is bijzonder geschikt voor huid met imperfecties, rijpere huid en droge of beschadigde huid. Het werkt zonder een vettige film achter te laten. Bij haarverzorging helpt het droog, broos haar te voeden en te beschermen. Het is voldoende om een oliebad te maken om gehydrateerd, gevoed en versterkt haar te vinden. Dankzij de droge en vloeibare textuur kan het ook als massageolie worden gebruikt.
10,00 €8,50 € stuk

In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Gebruik
  • Commentaar
  • Plaats een commentaar

Deze olie is 100% natuurlijk en wordt geproduceerd door de Tamneere-vereniging in Burkina Faso.

Desert Date Oil (balanietolie) is een droge, vloeibare olie.

Balanietenolie wordt ook wel woestijndadelolie genoemd. De woestijn dadelpalm is een doornige boom die voorkomt in tropisch Afrika. Deze boom produceert dadels, waarvan de pit wordt gekweekt om balanietolie te extraheren, populair in cosmetische producten voor het gezicht, lichaam en haar. Wat zijn de voordelen van balanitis-olie? Balanitis-olie heeft verzachtende, genezende, herstellende en voedende eigenschappen. Deze olie is droog, doordringend en zacht. Het is bijzonder geschikt voor huid met imperfecties, rijpere huid en droge of beschadigde huid. Het werkt zonder een vettige film achter te laten. Bij haarverzorging helpt het droog, broos haar te voeden en te beschermen. Het is voldoende om een oliebad te maken om gehydrateerd, gevoed en versterkt haar te vinden. Dankzij de droge en vloeibare textuur kan het ook als massageolie worden gebruikt.

Het kan puur gebruikt worden of aangevuld met etherische olie. Het kan worden gebruikt als basis voor het maken van crèmes en balsems. Door zijn lage viscositeit heeft het een hoog penetrerend vermogen.

Desert Date Oil wordt ook aanbevolen om droog, broos, gespleten of dof haar te beschermen en te voeden.

Woestijndadelolie wordt ook beschouwd als een massageolie van hoge kwaliteit vanwege de vloeibare en niet-vette kant.

Erkend als een anti-reumatisch en ontstekingsremmend medicijn, verlicht het contracturen en spierpijn.

Er werden nog geen commentaren geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Stemmen:
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.