GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Biologische etherische olie van citroen 10ml

Huile_essentielle_de_citron_bio_10mlHuile essentielle de citron  bio 10ml
Huile_essentielle_de_citron_bio_10ml
Belgium
Cruelfree
Certysis
Vegan
Slow Cosmétique
Zéro-déchet
Bioflora Presentatie: Druppelflesje. Het is inderdaad een essentie waar het om gaat, en niet om een etherische olie, de uiterst eenvoudige extractietechniek (we persen de schil uit) verandert de aard van de olie niet. ™ originele essentie in de cellen van de plant. Het bestaat uit monoterpenen (me ...Lees meer

Biologische etherische olie van citroen 10ml

Biologische citroenessence.

Presentatie: Â Druppelflesje.

4,20 € stuk Bevat : 10 ml

In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Gebruik
  • Commentaar
  • Plaats een commentaar
Bioflora


Presentatie: Druppelflesje.

Het is inderdaad een essentie waar het om gaat, en niet om een etherische olie, de uiterst eenvoudige extractietechniek (we persen de schil uit) verandert de aard van de olie niet. ™ originele essentie in de cellen van de plant.

Het bestaat uit monoterpenen (meestal limonine) en lage percentages aldehyden, sesquiterpenen, coumarines ... Om nog maar te zwijgen van de niet-vluchtige moleculen die flavonoïden zijn des, wiens nut voor de bloedcirculatie niet langer twijfelachtig is.

Eigendommen:

Citroenextract stimuleert de natuurlijke afweer. Het voert de lever voorzichtig af, verdunt het bloed, versterkt de slagaders. Het is relevant om de eigenschappen van citroenessence te combineren met de kwaliteiten van culinaire smaakstoffen. Bij diffusie is citroenextract zeer effectief bij het zuiveren van de lucht in privékamers en gemeenschappen (kinderdagverblijven, ziekenhuizen…).

Psycho-emotioneel plan:

De citroenessence geeft een fris, licht, doordringend aroma af. In affiniteit met het mentale niveau, stimuleert en verheft het de geest, gaat het staten van mentale vermoeidheid en emotionele wanorde tegen. Dit is de essentie van het heden, gebukt onder het gewicht van herinneringen en projecten. Kortom: zonder existentiële angst.

Een klassieker van uw aromatherapie, veelzijdig en geserveerd door de meest aangename geur die er is. Het is goed om te onthouden dat alle essences van rutaceous (citrusvruchten) alleen als biologisch kunnen worden beschouwd: pesticiden zijn, net als de essence zelf, geconcentreerd in de schil.

10ml
Zie productbeschrijving
Er werden nog geen commentaren geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Stemmen:
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.