FRAIS DE LIVRAISON OFFERTS À PARTIR DE 69 €!  RETRAIT 'CLICK AND COLLECT' GRATUIT À IXELLES

Hydrosols-gids

Guide des Hydrolats
Belgium
Zéro-déchet
Bioflora Ontdek het nieuwe boek van Andrà ? Bitsas, oprichter van Bioflore en van de School of Applied Aromatherapy, volledig gewijd aan hydrosolen . Een complete, eenvoudige gids die alle voordelen bespreekt die hydrosolen ons kunnen bieden. Al lang bekend en na tijden van comebacks en totale stor ...Lees meer

Hydrosols-gids

Ontdek het nieuwe boek van André Bitsas, oprichter van Bioflore en van de School of Applied Aromatherapy, volledig gewijd aan hydrosolen . Een complete, eenvoudige gids die alle voordelen bespreekt die hydrosolen ons kunnen bieden.
20,00 € stuk

1 item in voorraad
In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Gebruik
  • Commentaar
  • Plaats een commentaar
Bioflora
Ontdek het nieuwe boek van Andrà ? Bitsas, oprichter van Bioflore en van de School of Applied Aromatherapy, volledig gewijd aan hydrosolen . Een complete, eenvoudige gids die alle voordelen bespreekt die hydrosolen ons kunnen bieden.

Al lang bekend en na tijden van comebacks en totale storingen, begint hydrosol eindelijk zijn plaats in te nemen op de lange termijn.

Omdat het het andere product van stoomdestillatie is , geniet het de populariteit van etherische oliën door ze aan te vullen of door zijn eigen antwoorden te geven, terwijl die van etherische oliën dat ook kunnen zijn sterk en / of ongeschikt.

Zonder te vergeten dat de hydrosol een originele persoonlijkheid heeft, ofwel heel dicht bij de etherische olie, of vaag vergelijkbaar en soms zelfs heel anders.

Kennis van de moleculaire complexiteit ervan is daarom een essentiële voorwaarde voor een duidelijke definitie die de lezer in staat stelt om de verschillende gebruiksmodi te ontdekken, evenals de eigenschappen en indicaties. talrijk dan onverwacht

Er werden nog geen commentaren geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Stemmen:
 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa