GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Percarbonaat - natuurlijk bleken

7029pc-100g_2018223141252_large
Belgium
Cruelfree
Biogarantie
Vegan
100% Naturel
Zéro-déchet
Voor de was, het huishouden en zelfs in de tuin zal percarbonaat u verrassen met zijn gemakkelijke en zeer efficiënte gebruik. Hier zijn 34 geweldige toepassingen van percarbonaat-frisdrank die iedereen moet kennen! VOOR DE WAS   Percarbonaat wordt gebruikt om wasgoed in de wasmachine te bleke ...Lees meer

Percarbonaat - natuurlijk bleken

Bleekmiddel en anti-vlekmiddel voor onberispelijk wasgoed.

Bovendien verzacht het, reinigt het reinigingsdoekjes voor make-up, wasbare luiers, werkbladen, toiletten, badkuipen, douchegordijnen ... Het reinigt, verwijdert vlekken, ontgeurt!

250gr

3,50 € stuk

In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Gebruik
  • Commentaar
  • Plaats een commentaar
Voor de was, het huishouden en zelfs in de tuin zal percarbonaat u verrassen met zijn gemakkelijke en zeer efficiënte gebruik.

Hier zijn 34 geweldige toepassingen van percarbonaat-frisdrank die iedereen moet kennen!

VOOR DE WAS  

Percarbonaat wordt gebruikt om wasgoed in de wasmachine te bleken en te bevlekken

1. Maak kleren los

Voeg voor licht bevlekte stoffen 30 g percarbonaat toe aan uw gebruikelijke wasmiddel.

Gebruik voor matig bevlekte stoffen 60 g en voor zeer sterk vervuilde stoffen 120 g.

2. Maakt katoenen luiers schoon

Percarbonaat is zeer effectief bij het kleuren, ontgeuren en bleken van stoffen. Voeg tussen 100 en 150 g percarbonaat toe aan het wasgoed om katoenen luiers te bleken en te ontgeuren of wasbare maandverbanden te kleuren.

3. Kan ook gebruikt worden in de voorwas

U kunt het ook gebruiken om voorwasstoffen in te weken.

Voeg voor licht bevlekte stoffen 30 g percarbonaat toe tijdens de inweekcyclus.

Gebruik voor matig bevlekte stoffen 50 g en voor sterk vervuilde stoffen 150 g. Voeg 150-200 g percarbonaat toe in de weekcyclus om luiers te bleken en te ontgeuren. Laat het wasgoed daarna minstens 30 minuten, of nog beter een nacht, in heet water met percarbonaat weken. Voer vervolgens zoals gewoonlijk een volledige wascyclus uit.

4. Maakt vergeelde vellen wit

Voeg 50 g percarbonaat toe aan 3 liter heet water om vergeelde lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken te bleken. Laat ze een nacht in dit mengsel weken.

5. Verwijder gele vlekken op kleding

Om gele halo's onder de oksels te verwijderen, laat je het shirt gedurende minstens 1 uur of een nacht weken met 50 g percarbonaat in 3 liter heet water, en daarna machinaal zoals gewoonlijk.

6. Maakt vlekken op tapijten, tapijten, banken en wandtapijten

Gebruik het standaardpreparaat om een tapijt te beitsen en te ontgeuren. Verwijder vervolgens zoveel mogelijk vuil of vloeistof met een spons of stofzuiger. Spuit het mengsel vervolgens op het bevlekte gebied en werk het in met een borstel. Laat 5 tot 10 minuten rusten. Spoel ten slotte grondig af door koud water over het gebied te gieten en dep het water af met een handdoek. Als het droog is, stofzuig je het op. Deze vlekverwijderaar werkt even goed voor vloerkleden, vloerkleden, banken en stoffering. Denk eraan om een test uit te voeren voordat u percarbonaat aanbrengt,

7. Tapijten rechtstreeks in de machine reinigen

Voeg 20 g percarbonaat toe voor 3 l heet water in de tank van de machine. Start het gebruikelijke programma.

8. Maak de gordijnen schoon

Gebruik de inweekoplossing om vergelende of naar tabak ruikende gordijnen te bevlekken en te ontgeuren. Laat de gordijnen er vervolgens 30 tot 60 minuten in weken. Spoel grondig af met zoet water en laat drogen.

9. Schone trouwjurken en witte gympen

Gebruik voor trouwjurken en witte sneakers de standaard voorbereiding. Week 10 tot 20 minuten in heet water en spoel grondig met schoon water. Laat aan de lucht drogen.

VOOR DE KEUKEN

10. Reinigt plastic dozen

Voor plastic voedselblikken en bevlekte borden: voeg 30 tot 60 g percarbonaat rechtstreeks toe aan de te reinigen container met heet water en laat gedurende minstens 15 minuten weken.

11. Onderhoudt de leidingen

Om te voorkomen dat uw leidingen verstopt raken en er vieze geuren ontstaan, voegt u 30 g percarbonaat toe aan 250 ml heet water en laat u de oplossing een nacht in de leiding inwerken.

12. Verwijdert vlekken uit het koffiezetapparaat

Om uw koffiezetapparaat los te maken, voegt u 30 g percarbonaat rechtstreeks toe aan het koffiezetapparaat met heet water. 10 tot 15 minuten laten inwerken en goed naspoelen.

13. Ontkalk het koffiezetapparaat

Om de kalkaanslag in het koffiezetapparaat te verwijderen, gebruikt u een standaardbereiding en laat u deze afkoelen. Giet dit mengsel vervolgens rechtstreeks in het koffiezetapparaat. Schakel het koffiezetapparaat in en laat de oplossing door de machine lopen. Spoel de machine door door koud water door het koffiezetapparaat te laten stromen.

14. Maak de koelkast schoon

Gebruik een standaardpreparaat in een spray om schimmel en andere voedselvlekken te verwijderen en breng het vervolgens aan met een zachte doek. 10 tot 20 minuten laten inwerken, daarna afnemen en goed naspoelen.

15. Maakt snijplanken schoon

Gebruik voor het reinigen van een houten of kunststof snijplank de standaard bereiding, laat 5 tot 10 minuten inwerken en spoel daarna af. Voor olieachtige of aangekoekte vlekken het artikel 15 tot 20 minuten laten weken in de krachtige voorbereiding en grondig uitspoelen. Deze truc werkt ook voor het schoonmaken van je Tupperware-dozen.

16. Reinigt keukenwerkbladen

Om uw aanrechtblad schoon te maken en te ontgeuren, gebruikt u het standaardpreparaat en brengt u dit met een sproeier aan op een doek. Laat 5 tot 10 minuten staan en spoel af.

VOOR DE BADKAMER

17. Onderhoudt septische putten

Voeg voor septic tanks twee keer per week 120 g percarbonaat toe aan het toilet. Spoel vervolgens het toilet door.

18. Maakt het toilet schoon

Voor het toilet 80 g percarbonaat toevoegen, 15 minuten wachten en daarna inwrijven.

19. Maakt douchegordijnen schoon

Week ze in 3 l heet water en 20 g percarbonaat. Als er schimmel is, laat het gordijn dan een nacht weken.

20. Maakt bad en douche schoon

Maak een pasta met heet water en bedek het bad. Wrijf vervolgens met een spons, wacht nog eens 15 minuten en spoel dan uit.

21. Reinigt beschimmelde plekken

Om schimmels te verwijderen of te vochtige plekken te ontsmetten voordat u gaat schilderen, gebruikt u een krachtig preparaat en brengt u dit aan op de te behandelen oppervlakken. Schrobben met een borstel of spons. Laat 20 tot 30 minuten staan en spoel goed uit.

VOOR DE BUITENKANT

22. Verwijdert vlekken van buitenvloeren

Om vlekken te verwijderen van buitenvloeren zoals houten dekken, hekken, gevelbeplating, beton- of stucvloeren, gebruik de standaard voorbereiding en breng aan met een drukspuit. Laat 10 tot 30 minuten zitten en wrijf indien nodig. Grondig spoelen. U kunt ook een standaardpreparaat in een emmer gebruiken en deze met een duwbezem op uw vloeren aanbrengen. Wrijf en spoel grondig.

23. Maak de schoorstenen schoon

Gebruik de standaard voorbereiding en breng aan op de haard van de haard met een borstel of bezem. Laat 10 tot 20 minuten intrekken en spoel grondig met water. Schrob indien nodig de schoorsteen alvorens te spoelen. Het werkt ook voor steenovens.

24. Ontgeuren vuilnisbakken

Om vuilnisbakken te ontgeuren, 10 g percarbonaat toevoegen aan 3 l water en laten weken.

25. Bleekt plastic tuinmeubelen

Om plastic tuinmeubelen schoon te maken en te bleken, voegt u 50 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Wrijf met een spons en laat 15 minuten inwerken, daarna uitspoelen.

26. Reinigt deurmatten

Voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Aanbrengen op de deurmat en afborstelen met een duwbezem. Laat 20 minuten intrekken en spoel daarna uit.

VOOR HET HUIS

27. Ontgeurt tapijten

Om tapijten te ontgeuren, voeg 20 g percarbonaat toe aan 3 l water. Schrob uw tapijten met een spons die in dit mengsel is gedrenkt.

28. Reinigt akoestische tegels

Akoestische tegels zijn panelen die vaak op het plafond worden geplaatst om geluid te isoleren. Voeg om ze schoon te maken 150 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Spuit dit mengsel op de tegels, wacht 15 min en spoel daarna uit.

29. Maakt de moppen schoon

Voeg voor de moppen 80 g percarbonaat toe voor 3 l heet water. Een nacht laten weken en daarna uitspoelen. Deze truc werkt ook voor sponzen.

30. Reinigt een vloer na een overstroming

Voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Wrijf over het oppervlak en wacht 30 minuten, spoel daarna af.

31. Reinigt en ontgeurt de kattenbak

Voor de kattenbak van uw kat, week de bak 20 minuten in 70 g percarbonaat voor 3 l water en spoel hem daarna uit.

32. Om een urinevlek te verwijderen

Voor urine, ontlasting of braakselvlekken op een tapijt of stoffering, 1 theelepel percarbonaat in 250 ml water toevoegen. Veeg de vlek weg, wacht 10 minuten en spoel daarna uit.

33. Reinigt en ontgeurt koelers

Voeg 50 g percarbonaat toe aan 3 l heet water, laat 20 minuten weken en spoel daarna af.

34. Reinigt tentdoeken

Voor bootzeilen, touwen, kampeerspullen, tenten, dekzeilen, voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water en laat 30 minuten weken. Spoel daarna uit.

CONSERVERING EN VOORZORGSMAATREGELEN GEBRUIK

Percarbonaat kan lange tijd worden bewaard in een luchtdichte verpakking, beschermd tegen hitte. Uit voorzorg wordt aanbevolen om voor elk gebruik huishoudhandschoenen te dragen. Enkele voorzorgsmaatregelen bij gebruik zijn essentieel: gebruik het niet met een zuur, noch op aluminium, in de was gezette, geoliede of geverfde oppervlakken.

De hierboven beschreven percarbonaatpreparaten blijven 5 tot 6 uur actief, waarna u ze moet weggooien.

Je kunt ze zonder problemen door de afvoer of door het toilet gieten.

Integendeel, het mengsel onderhoudt en desinfecteert ze.

Houd er rekening mee dat percarbonaat het meest effectief is wanneer het wordt gemengd en gebruikt met heet water van ongeveer 50 ? C.

Gebruik percarbonaat nooit op wol of zijde.

Percarbonaat werkt niet op roest of kalkaanslag.

Voor de was, het huishouden en zelfs in de tuin zal percarbonaat u verrassen met zijn gemakkelijke en zeer efficiënte gebruik.

Hier zijn 34 geweldige toepassingen van percarbonaat-frisdrank die iedereen moet kennen!

VOOR DE WAS

Percarbonaat wordt gebruikt om wasgoed in de wasmachine te bleken en te bevlekken

1. Maak de kleding los

Voeg voor licht bevlekte stoffen 30 g percarbonaat toe aan uw gebruikelijke wasmiddel.

Gebruik voor matig bevlekte stoffen 60 g en voor zeer sterk vervuilde stoffen 120 g.

2. Maakt katoenen luiers schoon

Percarbonaat is zeer effectief bij het kleuren, ontgeuren en bleken van stoffen. Voeg tussen 100 en 150 g percarbonaat toe aan het wasgoed om katoenen luiers te bleken en te ontgeuren of wasbare maandverbanden te kleuren.

3. Kan ook gebruikt worden in de voorwas

U kunt het ook gebruiken om voorwasstoffen in te weken.

Voeg voor licht bevlekte stoffen 30 g percarbonaat toe tijdens de inweekcyclus.

Gebruik voor matig bevlekte stoffen 50 g en voor sterk vervuilde stoffen 150 g. Voeg 150-200 g percarbonaat toe in de weekcyclus om luiers te bleken en te ontgeuren. Laat het wasgoed daarna minstens 30 minuten, of nog beter een nacht, in heet water met percarbonaat weken. Voer vervolgens zoals gewoonlijk een volledige wascyclus uit.

4. Maakt vergeelde vellen wit

Voeg 50 g percarbonaat toe aan 3 liter heet water om vergeelde lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken te bleken. Laat ze een nacht in dit mengsel weken.

5. Verwijder gele vlekken op kleding

Om gele halo's onder de oksels te verwijderen, laat je het shirt gedurende minstens 1 uur of een nacht weken met 50 g percarbonaat in 3 liter heet water, en daarna machinaal zoals gewoonlijk.

6. Maakt vlekken op tapijten, tapijten, banken en wandtapijten

Gebruik het standaardpreparaat om een tapijt te beitsen en te ontgeuren. Verwijder vervolgens zoveel mogelijk vuil of vloeistof met een spons of stofzuiger. Spuit het mengsel vervolgens op het bevlekte gebied en werk het in met een borstel. Laat 5 tot 10 minuten rusten. Spoel ten slotte grondig af door koud water over het gebied te gieten en dep het water af met een handdoek. Als het droog is, stofzuig je het op. Deze vlekverwijderaar werkt even goed voor vloerkleden, vloerkleden, banken en stoffering. Denk eraan om een test uit te voeren voordat u percarbonaat aanbrengt,

7. Tapijten rechtstreeks in de machine reinigen

Voeg 20 g percarbonaat toe voor 3 l heet water in de tank van de machine. Start het gebruikelijke programma.

8. Maak de gordijnen schoon

Gebruik de inweekoplossing om vergelende of naar tabak ruikende gordijnen te bevlekken en te ontgeuren. Laat de gordijnen er vervolgens 30 tot 60 minuten in weken. Spoel grondig af met zoet water en laat drogen.

9. Schone trouwjurken en witte gympen

Gebruik voor trouwjurken en witte sneakers de standaard voorbereiding. Week 10 tot 20 minuten in heet water en spoel grondig met schoon water. Laat aan de lucht drogen.

VOOR DE KEUKEN

10. Reinigt plastic dozen

Voor plastic voedselblikken en bevlekte borden: voeg 30 tot 60 g percarbonaat rechtstreeks toe aan de te reinigen container met heet water en laat gedurende minstens 15 minuten weken.

11. Onderhoudt de leidingen

Om te voorkomen dat uw leidingen verstopt raken en er vieze geuren ontstaan, voegt u 30 g percarbonaat toe aan 250 ml heet water en laat u de oplossing een nacht in de leiding inwerken.

12. Verwijdert vlekken uit het koffiezetapparaat

Om uw koffiezetapparaat los te maken, voegt u 30 g percarbonaat rechtstreeks toe aan het koffiezetapparaat met heet water. 10 tot 15 minuten laten inwerken en goed naspoelen.

13. Ontkalk het koffiezetapparaat

Om de kalkaanslag in het koffiezetapparaat te verwijderen, gebruikt u een standaardbereiding en laat u deze afkoelen. Giet dit mengsel vervolgens rechtstreeks in het koffiezetapparaat. Schakel het koffiezetapparaat in en laat de oplossing door de machine lopen. Spoel de machine door door koud water door het koffiezetapparaat te laten stromen.

14. Maak de koelkast schoon

Gebruik een standaardpreparaat in een spray om schimmel en andere voedselvlekken te verwijderen en breng het vervolgens aan met een zachte doek. 10 tot 20 minuten laten inwerken, daarna afnemen en goed naspoelen.

15. Maakt snijplanken schoon

Gebruik voor het reinigen van een houten of kunststof snijplank de standaard bereiding, laat 5 tot 10 minuten inwerken en spoel daarna af. Voor olieachtige of aangekoekte vlekken het artikel 15 tot 20 minuten laten weken in de krachtige voorbereiding en grondig uitspoelen. Deze truc werkt ook voor het schoonmaken van je Tupperware-dozen.

16. Reinigt keukenwerkbladen

Om uw aanrechtblad schoon te maken en te ontgeuren, gebruikt u het standaardpreparaat en brengt u dit met een sproeier aan op een doek. Laat 5 tot 10 minuten staan en spoel af.

VOOR DE BADKAMER

17. Onderhoudt septische putten

Voeg voor septic tanks twee keer per week 120 g percarbonaat toe aan het toilet. Spoel vervolgens het toilet door.

18. Maakt het toilet schoon

Voor het toilet 80 g percarbonaat toevoegen, 15 minuten wachten en daarna inwrijven.

19. Maakt douchegordijnen schoon

Week ze in 3 l heet water en 20 g percarbonaat. Als er schimmel is, laat het gordijn dan een nacht weken.

20. Maakt bad en douche schoon

Maak een pasta met heet water en bedek het bad. Wrijf vervolgens met een spons, wacht nog eens 15 minuten en spoel dan uit.

21. Reinigt beschimmelde plekken

Om schimmels te verwijderen of te vochtige plekken te ontsmetten voordat u gaat schilderen, gebruikt u een krachtig preparaat en brengt u dit aan op de te behandelen oppervlakken. Schrobben met een borstel of spons. Laat 20 tot 30 minuten staan en spoel goed uit.

VOOR DE BUITENKANT

22. Verwijdert vlekken van buitenvloeren

Om vlekken te verwijderen van buitenvloeren zoals houten dekken, hekken, gevelbeplating, beton- of stucvloeren, gebruik de standaard voorbereiding en breng aan met een drukspuit. Laat 10 tot 30 minuten zitten en wrijf indien nodig. Grondig spoelen. U kunt ook een standaardpreparaat in een emmer gebruiken en deze met een duwbezem op uw vloeren aanbrengen. Wrijf en spoel grondig.

23. Maak de schoorstenen schoon

Gebruik de standaard voorbereiding en breng aan op de haard van de haard met een borstel of bezem. Laat 10 tot 20 minuten intrekken en spoel grondig met water. Schrob indien nodig de schoorsteen alvorens te spoelen. Het werkt ook voor steenovens.

24. Ontgeuren vuilnisbakken

Om vuilnisbakken te ontgeuren, 10 g percarbonaat toevoegen aan 3 l water en laten weken.

25. Bleekt plastic tuinmeubelen

Om plastic tuinmeubelen schoon te maken en te bleken, voegt u 50 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Wrijf met een spons en laat 15 minuten inwerken, daarna uitspoelen.

26. Reinigt deurmatten

Voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Aanbrengen op de deurmat en afborstelen met een duwbezem. Laat 20 minuten intrekken en spoel daarna uit.

VOOR HET HUIS

27. Ontgeurt tapijten

Om tapijten te ontgeuren, voeg 20 g percarbonaat toe aan 3 l water. Schrob uw tapijten met een spons die in dit mengsel is gedrenkt.

28. Reinigt akoestische tegels

Akoestische tegels zijn panelen die vaak op het plafond worden geplaatst om geluid te isoleren. Voeg om ze schoon te maken 150 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Spuit dit mengsel op de tegels, wacht 15 min en spoel daarna uit.

29. Maakt de moppen schoon

Voeg voor de moppen 80 g percarbonaat toe voor 3 l heet water. Een nacht laten weken en daarna uitspoelen. Deze truc werkt ook voor sponzen.

30. Reinigt een vloer na een overstroming

Voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water. Wrijf over het oppervlak en wacht 30 minuten, spoel daarna af.

31. Reinigt en ontgeurt de kattenbak

Voor de kattenbak van uw kat, week de bak 20 minuten in 70 g percarbonaat voor 3 l water en spoel hem daarna uit.

32. Om een urinevlek te verwijderen

Voor urine, ontlasting of braakselvlekken op een tapijt of stoffering, 1 theelepel percarbonaat in 250 ml water toevoegen. Veeg de vlek weg, wacht 10 minuten en spoel daarna uit.

33. Reinigt en ontgeurt koelers

Voeg 50 g percarbonaat toe aan 3 l heet water, laat 20 minuten weken en spoel daarna af.

34. Reinigt tentdoeken

Voor bootzeilen, touwen, kampeerspullen, tenten, dekzeilen, voeg 100 g percarbonaat toe aan 3 l heet water en laat 30 minuten weken. Spoel daarna uit.

CONSERVERING EN VOORZORGSMAATREGELEN GEBRUIK

Percarbonaat kan lange tijd worden bewaard in een luchtdichte verpakking, beschermd tegen hitte. Uit voorzorg wordt aanbevolen om voor elk gebruik huishoudhandschoenen te dragen. Enkele voorzorgsmaatregelen bij gebruik zijn essentieel: gebruik het niet met een zuur, noch op aluminium, in de was gezette, geoliede of geverfde oppervlakken.

De hierboven beschreven percarbonaatpreparaten blijven 5 tot 6 uur actief, waarna u ze moet weggooien.

Je kunt ze zonder problemen door de afvoer of door het toilet gieten.

Integendeel, het mengsel onderhoudt en desinfecteert ze.

Houd er rekening mee dat percarbonaat het meest effectief is wanneer het wordt gemengd en gebruikt met heet water van ongeveer 50 ? C.

Gebruik percarbonaat nooit op wol of zijde.

Percarbonaat werkt niet op roest of kalkaanslag.

Er werden nog geen commentaren geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Stemmen:

Verwante producten

 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.