GRATIS VERZENDKOSTEN VANAF 69 €! GRATIS 'CLICK AND COLLECT' INTREKKING IN IXELLES

Magische Kristallen Kaars - Zomer

bougies_mdium_2_qc_2_973556236bougie_monoi_medium_2img_20210525_191143img_20210525_191157
bougies_mdium_2_qc_2_973556236
Belgium
100% Naturel
Nieuw
Zéro-déchet
Kwartskaars Sojawas KAARSEN zijn: Uniek: de Signature Collection is een delicate balans tussen creativiteit, zorg en passie. Creativiteit om u speciale kaarsen te brengen zoals nergens anders, zorg ervoor dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, en passie omdat ze met liefde handgemaakt zi ...Lees meer

Magische Kristallen Kaars - Zomer

Prachtige kaarsen van sojawas, katoenen lonten en parfums van hoge kwaliteit (gerenommeerde parfumeurs uit de stad Grasse) versierd met mooie magische stenen.

Duur van 15 tot 20 uur gegarandeerd.

3 Parfums & stenen zijn beschikbaar:

-Mojito met een aventurijn die bekend staat als een steen van rust en evenwicht.

-Vlasbloem met een amethist bekend om zijn rustgevende energieën op lichaam en geest.

-Mono met een citrien bekend om zijn positieve energieën, stimuleert de geest, stimuleert een goed humeur en creativiteit.

Deze kaarsen zijn:

Uniek: Delicaat evenwicht tussen creativiteit, zorg en passie Passie omdat ze met liefde met de hand worden gemaakt. U cal omdat, zoals ze zijn gelekt © es met de hand en © es natuursteen overwonnen, aucune Desa bougies not Sonta niet perfect vergelijkbaar.

Gebouwd om lang mee te gaan: hoogwaardige sojawasmengsels, lonten en geuren zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat uw kaars langer bij u blijft.

De natuurstenen, droge bloemblaadjes en/of biologisch afbreekbare glitter die op de toppen van de kaarsen worden gebruikt, evenals de zorgvuldig vervaardigde geuren, laten de magie gebeuren. Ze zijn prachtig om naar te kijken en helpen je kostbare momenten tot leven te brengen.

14,00 € stuk

In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Gebruik
  • Commentaar
  • Plaats een commentaar

Kwartskaars Sojawas KAARSEN zijn:

Uniek: de Signature Collection is een delicate balans tussen creativiteit, zorg en passie. Creativiteit om u speciale kaarsen te brengen zoals nergens anders, zorg ervoor dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, en passie omdat ze met liefde handgemaakt zijn en lang en diepgaand moeten worden getest.

Ze zijn ook uniek omdat, omdat ze met de hand zijn gegoten en bedekt met natuursteen, geen van de kaarsen precies hetzelfde is.

Gemaakt om lang mee te gaan: hoogwaardige sojawasmengsels, lonten en geuren zijn hier om ervoor te zorgen dat je kaars langer bij je blijft, zolang je de verzorgingstips vanaf de basis van de kaarsen volgt.

Grillig en magisch : de natuurstenen, droge bloemblaadjes en/of biologisch afbreekbare glitter die op de toppen van de kaarsen worden gebruikt, evenals de zorgvuldig ontworpen geuren, laten de magie gebeuren. Ze zijn prachtig om naar te kijken en helpen je dierbare momenten tot leven te brengen.

Natuurlijk en verantwoord: hoogwaardige, niet-giftige ingrediënten en recyclebare potten en verpakkingen. Europese aanbieders en zo lokaal mogelijk. Intens geparfumeerd: 10% geuren van gerenommeerde parfumeurs uit de stad Grasse in Frankrijk, de parfumhoofdstad van de wereld (de meeste kaarsen in de industrie bevatten slechts een fractie.)

Hoge kwaliteit sojawas, wieken en parfums van Grasse.

Glazen bak.

Zo brand je je kaars goed!

Het zal je misschien verbazen, maar er zijn een aantal geweldige manieren om je kaarsen te branden om er het maximale uit te halen, en ze maken een enorm verschil:

- Zorg ervoor dat u altijd uw lont doorknipt voordat u uw kaars aansteekt. Je kunt een trimmer gebruiken, maar het werkt ook met een nagelknipper, een kleine schaar of in sommige gevallen alleen je vingers. Het houdt de kaars brandend zonder zwarte coating en zorgt voor een schonere en langere brandtijd. - Brand uw kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar, maar zorg ervoor dat u deze lang genoeg brandt zodat de gesmolten was alle kanten van de containers bereikt, vooral bij de eerste verbranding. Was heeft een geheugen en als je het te snel verbrandt, vooral bij de eerste verbranding, ontstaat er een tunnel die de levensduur van je kaars verkort. - Het beste is om je kaars niet uit te blazen, maar gebruik een snuffer of ander hulpmiddel dat de lont dooft (inclusief natte vingers voor badass!). Dit voorkomt rook en mogelijk roet in de was

Er werden nog geen commentaren geplaatst.

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Stemmen:

Verwante producten

 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa

Bancontact, ING, KBC/CBC, BELFIUS.

Visa, Mastercard, American Express.