background

 

Wat zijn onze waarden?

 

Respect voor onze gezondheid en onze planeet!

HERBIOLA is een unieke online shop.

Herbiola werd opgericht in 2017 en is de enige winkel die een selectie van eco-verantwoordelijke, ethische en duurzame producten en natuurlijke cosmetica van 100% Belgische merken aanbiedt.

 

Het doel van onze winkel is u uit te nodigen om de knowhow van onze Belgische ambachtslui te ontdekken, met respect voor de hulpbronnen van onze planeet, zich bewust van de dierlijke oorzaak, fel gekant tegen afval.

 

In onze winkel vindt u zowel in onze keuken als in onze badkamer een afvalvrij alternatief voor alledaagse producten: bamboetandenborstel, veiligheidsscheermes, herbruikbare make-updoekjes, bijenfolie, zeepzakjes en transportzakjes, isothermische kolfjes, etc...

En vooral 100% natuurlijke Cosmetica (geen chemicaliën gegarandeerd), handgemaakt, biologisch, niet getest op dieren, en meestal veganistisch.

 

Onze selectie van Belgische merken biedt een volledig gamma verzorgingsproducten die met de hand worden gemaakt om gezonde en kwaliteitsvolle producten aan te bieden, zoals koudgezeepte zepen, vaste shampoos en vaste make-up removers, gezichts- en lichaamscrèmes, synergieën van biologische plantaardige oliën, herstellende balsems, lichaams- en haarlotions... Cosmetische creaties met respect voor onze gezondheid en onze planeet.

Producten waarvan de samenstelling eenvoudig en transparant is, de garantie voor u om producten te gebruiken die gezond zijn voor uw huid en die van uw gezin. Vrij van alle sporen van chemicaliën, ftalaten of parabenen.

 

Ons bedrijf is geen grote machine die consumptie aanmoedigt.

 

Integendeel, we zijn een familiestructuur die graag terug wil naar de basis, de natuur en eenvoudige gebaren.

Laat u verleiden door deze cosmetische creaties met 100% respect voor de natuur, 100% Belgische merken die uw dagelijks leven aangenaam zullen begeleiden.

 

 
NEEM CONTACT MET ONS OP

Info@herbiola.be 

Een vraag? +32 (0) 498 25 31 55

Neem contact met ons
 
Leveringskosten
  

België  3,75€ (Mondial Relay) of 5,70€ (bpost)
Gratis vanaf 69€ met Mondial Relay en slecht 1,50€  met bpost

Frankrijk, Luxemburg en Nederlands 5,90€ (Mondial Relay)
Gratis vanaf 99 euro!

 

 

 
Veilige betalingen
  

Paypal

Overschrijving

MasterCard/Visa